Fiskebilen Fiskeruta – din fiskebutikk på nett!

fiskeruta, selge, fiskebilenFor å gjøre det enklere for oss å hjelpe deg, er det fint om du har dato og hva du har handlet klart når du kontakter oss. Hvis du sender oss e-post, er det flott om du inkluderer denne infoen!

Vi besvarer alle e-poster så raskt vi kan og garanterer et personlig svar innen 48 timer. Har du ikke hørt fra oss innen 48 timer, vennligst ta kontakt med oss på telefon 45 11 55 55. Dette gjelder ikke under helg-/helligdager.

Vær vennlig å sende meldingen din bare til én adresse.

Support/Ordre henvendelse
Økonomi/Betaling Henvendelse
Forhandler/Bedrift Henvendelse
Sponsor henvendelse
Retur eller klage
Markedsføring henvendelse

Fiskeruta Kundesenter:
Telefon: 45 11 55 55
E-post: post@fiskeruta.no

Åpningstider Kundesenter:
08:00 – 16:00 Kundeservice/Support (Mandag – Fredag)

Besøksadresse:
Fiskeruta AS
Strandveien 39
3050 Mjøndalen

Foretaksnummer
Foretaksnummer: 999 600 522

 

Hvorfor Fiskeruta

‘Fiskebilen Fiskeruta er en av Norges ledende fiskebiler. Vi utdanner personell, handler kun av de beste grossistene og leverer råvarer med stolthet. Det å være en del av Fiskeruta er ingen selvfølge. Som ansatt stilles det høye krav. Våre kunder er meget kvalitetsbevisste. Dette gjør at vi som profesjonell forhandler må strekke oss litt lengre enn de fleste. Vi i Fiskeruta tilbyr det aller beste fra havet til befolkning med smakgaranti! Bestill gratis hjemkjøring fra vår nett-baserte fiskebutikk og få varene levert rett hjem på døren!

Vår egen mesterkokk Alexander Aas vil fremover lage fantastiske oppskrifter for Fiskebilen Fiskeruta. På denne måten skaper vi litt luksus i hverdagen for de som elsker sjømat fra Fiskebilen.

Vi leverer alt av ferskfrossen fisk og skalldyr direkte på døren din til avtalt tid.

Våre varer kommer fra faste fabrikktrålere. Alle råvarer blir levert med smaks og kvalitetsgaranti. Vi har tusenvis av faste kunder og vi har blitt en stor aktør innenfor hverdags fisk og delikatesse sjømat. Våre profesjonelle fiskebiler holder alltid under minus 30 grader, så vi kan trygt si at vi tilbyr deg fisk og skalldyr rett hjem av aller høyeste kvalitet.

Vi har tusenvis av kunder slik at vi kan velge blant de beste leverandørene i Norge, og gi kundene den kvaliteten du fortjener. Vi kan mer om sjømat enn noen andre i bransjen, og vi kan fortelle deg hvor og når fisken er fanget. Vårt fokus er å være en glede i hverdagen for deg.

Unike fordeler med konsum av Fiskerutas sjømat:

  •    Fisken består hovedsaklig av norsk viltfanget fisk
  •    Den har en egen prosess for innfrysing
  •    Den er porsjonert tilpasset hvor mye du trenger
  •    Den har bevart alle de viktige næringsstoffene
  •    Korteste vei fra båt til kunde
  •    Spesialtilpasset til norske forbrukere.
  •    Eneste leverandøren som inspiserer all sjømat før levering

 

Fiskebilen Fiskeruta

Med klar strategi om å inneha markedets ledende produkter og kompetanse innen sjømat. Vi har medarbeidere med lang erfaring fra fiskebransjen, med fagliglærte spesialister innen flere kompetanseområder. De er dyktige, lojale og serviceinnstilte fiskemenn som elsker det de jobber med.