Gambas 3 kg

1,490.00kr

«Fiskeruta fisk og skalldyr»

Våre produkter er kjent for den gode smaken av ekte kvalitetsråvarer, tradisjonelt håndverk og norsk kystkultur på sitt aller beste.

46 på lager

Beskrivelse

Gambas (Argentiske reker) Premium 3 kg

Sjømat elskere har kanskje hørt om sjøkreps, som ligner en svært liten hummer, eller en gigantisk reke – men langostino er en helt annen art. Og det er nå tilgjengelig i Fiskeruta.

Den kommer fra det ukjente store hav. De er fanget i Chile og Argentina. De er litt av et syn med sine fantastisk størrelse og ikke minst smak.

Dette er en meget sjelden vare. Mange har konsumerte disse når de har vært på ferie litt lengre sydover. Da ville en nordmann kalt disse ekte konge reker. For de ser ut som verdens største reker.

Fiskebilen er stolte som kan tilby dette produktet i vårt sortiment. Gambas er en lekker og luksuriøs rett som kan gi den opplevelsen å være en Hellstrøm. Spis dem naturelle, freste i olivenolje med litt hvitløk eller lime-marinerte med ferske urter.

Rekene er viltfanget i Atlanterhavet eller Middelhavet. Begrepet Gambas er et ord av spansk opprinnelse og betyr reke.

Langostino er et begrep som refererer til tre typer krepsdyr som har blitt beskrevet som ser lik en hummer. Langostinos er forskjellige fra krabber, reker eller hummer, men kan se like ut . De tilhører Galatheidae hummer familien.