På salg!

Fiskeruta Norgespakken

4,570.00kr 3,290.00kr

«Fiskeruta fisk og skalldyr»

Våre produkter er kjent for den gode smaken av ekte kvalitetsråvarer, tradisjonelt håndverk og norsk kystkultur på sitt aller beste.

Vi har ikke den billigste fisken, men vi har den beste sjømaten!

Beskrivelse

Norgespakken

Torskeloins/Luxusloins 5 kg

Torskeloin (ryggfilet), kun det tykkeste saftigste og beste kjøttet på torsken, helt beinfri, og ikke det tynne kjøttet fra buk eller hale. Denne fabelaktige råvaren er en kulturbærer av rang og faktisk også vår mest spiste fisk. Nytrukket torsk smaker nydelig og er også for mange et kjærkomment innslag på menyen. Fiskeruta loinsserie lages av linefanget torsk og stykkene veier fra 180g til 250g. Fiskeruta sine torskeloins egner seg ypperlig til steking, baking i ovn og trekking.

 

Laksefilet/Luxuslaks 5 kg

Få fisker er så anvendelige som luxuslaks. Den egner seg like godt rå i sushi som ovnsbakt i form. Sterk salsa eller mild rømme, begge smaker er godt følge til laksen.Betegnelsen luxuslaks kommer av måten fisken er behandlet etter fangst. Det er fem viktige faktorer som gjør at denne laksen har klare fordeler i forhold til vanlig butikk laks. Det beste med luxuslaks er kanskje at du kan spise så mye du vil med verdens beste samvittighet.

 

Fiskeruta Fiskekaker 5 kg

Fiskebilen er meget stolte av våre prisvinnende fiskekake. Fiskekakene er glutenfrie og har en fantastisk smak. De er saftige og fyldige, akkurat som hjemmelaget. Meget populære blant kundene som ønsker et hurtig og sunt måltid, eller bare noe å kose seg med. Barna elsker disse fiskekakene. Tilgang på fersk fisk av topp kvalitet har gjort at mang en husmor og husfar opp gjennom årene har laget de mest herlige fiskekaker. Oppskrifter er blitt holdt hemmelige i generasjoner og familier i området har høylytt hevdet at fiskekakene til mamma, bestemor eller pappa for den saks skyld er de beste som finnes. Nå kan vi i Fiskeruta garantere deg de fiskekakene du har drømt om.

 

Vi leverer alt av ferskfrossen fisk og skalldyr direkte på døren din til avtalt tid.

rett-hjem-pa-dora

Tilleggsinformasjon

Vekt 15 kg