Ørretfilet 3,5 kg

1,190.00kr

«Fiskeruta fisk og skalldyr»

Våre produkter er kjent for den gode smaken av ekte kvalitetsråvarer, tradisjonelt håndverk og norsk kystkultur på sitt aller beste.

Beskrivelse

Ørret – luxusørret  3,5 kg

Ørret er et av mange alternativer for et godt fiskemåltid. Dette er en delikat fisk som er enkel og rask å tilberede. Ørret har kortere fibre i fiskekjøttet enn laksen. Det gir den god spenst, og gjør at den egner seg best i retter der den marineres og varmebehandles minimalt.

Kjøttet er saftig og rødt, og har de samme bruksområdene som laks. Fisken egner seg til nesten alt! Suppe, posjering, pannesteking, damping, grilling, ovnsbaking, røyking, graving og marinering.

Betegnelsen luxusørret kommer av måten fisken er behandlet etter fangst. Det er fem viktige faktorer som gjør at denne ørreten har klare fordeler i forhold til vanlig butikk.

1. Kun midtstykker som er skinn og benfri
2. Sjokkfryst etter fangst
3. Varen er vakuumert
4. Varen har lang holdbarhet i frys
5. Varen kan ligge fersk i kjøleskap i 7 dager før bruk

Ørret er spesielt rik på:

  • Protein, som bygger og vedlikeholder alle kroppens celler.
  • Marine omega 3-fettsyrer, som forebygger og bremser utviklingen av hjerte- og karsyksdommer og er blant de sentrale byggesteinene i hjernen.
  • Vitamin D, som er nødvendig for å få den riktige kalsiumbalansen i kroppen og dermed bidrar til å vedlikeholde og styrke skjelettet.
  • Selen, et viktig medvirkende stoff i et enzym som bekjemper skadelige kjemiske prosesser i kroppen.