Salmo laks 3 kg

1,290.00kr

«Fiskeruta fisk og skalldyr»

Våre produkter er kjent for den gode smaken av ekte kvalitetsråvarer, tradisjonelt håndverk og norsk kystkultur på sitt aller beste.

Beskrivelse

Fiskeruta Salmo Laks 3 kg

Fiskeruta Salmo laks har trengt seg inn i de norske hjem. Det er ikke bare laks man har til middag, det er Salmo Laks. De benfrie laksefiletene kan stekes, dampes, grilles og trekkes – og i tillegg er det nå enklere å lage sushi hjemme, da man trygt kan spise filetene rå. Salmo laksen fra Fiskeruta holder svært høy kvalitet, og kun de aller beste, benfrie stykkene av laksen blir brukt. For å bevare denne kvaliteten har Fiskeruta leverandører som sikrer at laksen smaker det samme hjemme hos deg som den dagen den ble fanget.

Japanerne bruker hedersbetegnelsen «nama salmon» når de snakker om norsk laks, som er blitt en selvsagt ingrediens i sushiens hjemland. Fra laksen er i sjøen til den er ferdig pakket, tar det maksimalt 4 timer. Du kan alltid være sikker på å få havets beste kvalitet.

Salmo Laks og Sushi

Sashimi egner seg svært godt som en forrett eller som snacks. Lag et eller flere fat med sashimi og sett på bordet når du får gjester. Det blir alltid suksess! Det går raskt, er enkelt og smaker fortreffelig. Dersom sashimien fordeles utover flere fat er det enkelt å smaksette sashimien på litt ulike måter. Når du først blander sammen en saus/marinade går det raskt å lage minst en variant til!

Det mest vanlige er kanskje å servere sashimi med soyasaus, wasabi og syltet ingefær. Dette er selvfølgelig veldig godt men det er enkelt å lage andre varianter! Så lenge man bruker gode råvarer fra Fiskeruta og det gjøres riktig er det utrolig enkelt og utrolig godt!

Noen ting er det greit å huske på

1. Bruk Salmo laks til sashimi. Fordi du rett og slett ikke finner noe annen laks av så høy kvalitet.
2. Kutt salmo- laksen i tynne skiver ved å skjære i et drag per skive
3. Lag en saus/marinade med litt syre i
4. La det se delikat ut! husk at vi også “smaker med øynene”

Laks er spesielt rik på:

  • Protein, som bygger og vedlikeholder alle kroppens celler.
  • Marine omega 3-fettsyrer, som forebygger og bremser utviklingen av hjerte- og karsyksdommer og er blant de sentrale byggesteinene i hjernen.
  • Vitamin D, som er nødvendig for å få den riktige kalsiumbalansen i kroppen og dermed bidrar til å vedlikeholde og styrke skjelettet.
  • Selen, et viktig medvirkende stoff i et enzym som bekjemper skadelige kjemiske prosesser i kroppen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 3 kg