Scampi Premium 3 kg

1,090.00kr

«Fiskeruta fisk og skalldyr»

Våre produkter er kjent for den gode smaken av ekte kvalitetsråvarer, tradisjonelt håndverk og norsk kystkultur på sitt aller beste.

35 på lager

Beskrivelse

Scampi Premium 3 kg

Scampi finner du alltid hos Fiskeruta. Hvis det er noe som alltid bør ligge i fryseren din, så er det store smakfulle scampiene! Da kan du trylle frem den lekreste forrett, hovedrett eller aftens på et blunk. Scampiene er kjøttfulle og smaksrike og egner seg veldig godt i wok retter eller til pasta og i salater.

Husk at de bare skal stekes et snaut minutt, eller hvis de er rå – kun til de blir røde, ellers krymper de.

Scampi er en fellesbetegnelse for varmtvannsreker, og de lever i ferskvann og brakkvann i Asia. Rå er de er mørke i fargen, men når de varmebehandles, får de en delikat rødlig farge. Det er viktig å ikke varmebehandle scampi for lenge ved tilberedning, da dette gjør scampien seig og gummiaktig i konsistensen. God scampi skal ha en spenstig og saftig konsistens, de er sunne og velsmakende og blir av mange regnet som en delikatesse. Scampiene passer i de fleste sammenhenger, og er enkle og raske å tilberede. Se i våre spennende oppskrifter om det er noe som passer for nettopp deg

Skal du beholde den gode scampi-smaken er det viktig å ikke være altfor ivrig. Ikke stek alt i samme slengen og vent med å vende inn scampien til alle sitter som tente lys. Tenk nytt. Tenkt frekt.

Velsmakende

Så mye godt som fins er det bare å bruke fantasien og sansen for den gode smak. De er sunne og velsmakende og blir av mange regnet som en delikatesse. Scampiene passer i de fleste sammenhenger, og er enkle og raske å tilberede.

Tilleggsinformasjon

Vekt 3 kg

Du liker kanskje også…