Steinbitloins Premium 5 kg

1,690.00kr

«Fiskeruta fisk og skalldyr»

Våre produkter er kjent for den gode smaken av ekte kvalitetsråvarer, tradisjonelt håndverk og norsk kystkultur på sitt aller beste.

Beskrivelse

Steinbitloins 5 kg

Steinbitfilet er en delikatesse som kundene setter stor pris på. Kvaliteten på den lekre, hvite kultiverte fisken fra Fiskeruta er i denne sammenheng utmerket. Steinbit er blitt manges favorittfisk på grunn av den lite fiskeaktige og faste konsistensen.

Steinbiten har en fast og fin konsistens i tillegg som gjør at den er ypperlig å bruke i en hel rekke forskjellige retter da den holder formen fint. Steinbit er en anvendelig fisk som har en skalldyraktig smak fordi den spiser mye skalldyr. 

Med sitt faste, saftige og velsmakende kjøtt, har steinbiten blitt en ettertraktet delikatesse. Kjøttet egner seg til mange forskjellige fiskemiddager, og kan med hell skjæres i strimler og biter til woken, sammen med grønnsaker, krydder og kryddersauser.

Steinbit er spesielt rik på:

  • Protein, som bygger og vedlikeholder alle kroppens celler.
  • Vitamin D, som er nødvendig for å få den riktige kalsiumbalansen i kroppen og dermed bidrar til å vedlikeholde og styrke skjelettet.
  • Vitamin B12, som er viktig for at kroppen skal danne nye celler, blant annet røde blodceller. Vitamin B12 kan bidra til å forebygge anemi, blodmangel.
  • Selen, et viktig medvirkende stoff i et enzym som bekjemper skadelige kjemiske prosesser i kroppen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg